Poleerimiskomplekt 10 osa

Poleerimiskomplekt 10 osa

Poleerimiskomplekt 10 osa

kood: S103-03699

  • Hind
    5,20 €
    6,50 €

Andmed

SKU

S103-03699

Tootja

Amio

kaubamärk

Amio

Kirjeldus

7 poleerimiskäsna 80mm + poleerimisfliis + takjaketas + adapter
Poleerimiskäsnade komplekt sobib  auto värvkatte poleerimiseks, sealhulgas raskesti ligipääsetavates kohtades. Käsnad kinnitatakse takjapaelaga komplekti kuuluva ketta külge, mille saab mugavalt oma puuri, kruvikeeraja või poleerimismasina külge kinnitada. Erineva kõvaduse ja tekstuuriga käsnad, kõrge poleerimisefektiivsus - võimalus valida antud ülesande jaoks optimaalne käsn 
Kiire ja lihtne paigaldamine puurile, kruvikeerajale või poleerimismasinale kaasasoleva universaalse M14 adapteriga. Iga käsna iseloomustab erinev kõvadus, mistõttu sobib see erinevate pindade puhastamiseks. Allpool on levik koos näitega iga rakenduse kohta:


Must – pehme käsn. Seda kasutatakse viimistluspoleerimiseks, andes värvipinnale läike.


Sinine - pehme käsn , poleerimise lõpetamiseks. See on asendamatu hologrammi efekti eemaldamiseks, mis on tekkinud pärast eelpoleerimist ja läikimist, isegi tumedate värvide puhul.


Punane – selle tekstuur muudab selle ideaalseks kasutamiseks keskmise võimsusega poleerimistoodetega. See kõrvaldab värvidefektid ja tagab hea viimistluse. Jaotab poleerimispastat, vähendades eelpoleerimisjääke.


Oranž – kasutamiseks kõikide lakitud pindade poleerimiseks. Sobib suurepäraselt kõrgläikega lakkide, UV-lakkide, mineraalsete materjalide või akrüülklaasiga. Ideaalne nn apelsinikoore efekti välja poleerimiseks ja kõrgläikega poleerimiseks.


Roheline – kasutatakse laki pealekandmiseks ja eelpoleerimiseks. Parandab agressiivsete poleerimistoodete abrasiivseid omadusi.


Kollane – poleerimispadi on mõeldud värvipinnalt keskmiste kriimustuste ja defektide eemaldamiseks.


Valge – Suurendatud vastupidavusega kõva poleerimiskäsn, mis on mõeldud erinevat tüüpi lakkkatete esmaseks mehaaniliseks poleerimiseks.


Karusnahk – eriti soovitatav lakkkatte suurimate kriimustuste ja defektide kõrvaldamiseks. Poleerimiskarusnaha iseloomulik tunnus on see, et see minimeerib poleeritud elemendi ülekuumenemise riski tänu suurepärasele soojuse hajumisele poleerimise ajal.