Mikrofiiber puhastuslapid 2 tk 30*40cm

Mikrofiiber puhastuslapid 2 tk 30*40cm

Mikrofiiber puhastuslapid 2 tk 30*40cm

kood: S103-03749

  • Hind
    4,47 €
    4,70 €

Andmed

SKU

S103-03749

Tootja

Amio

kaubamärk

Amio

Kirjeldus

Erakordselt pehme ja ülitõhus mikrokiud on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et lihtsustada teie sõiduki sisemuse puhtana hoidmist. Puhastuslapiga on kerge eemaldada tolmu, mustust ja plekke akendelt ja muudelt pindadelt.  


Kvaliteetne mikrokiud: valmistatud kõrgeima kvaliteediga mikrokiust, lapp puhastab õrnalt, kuid tõhusalt, jätmata pindadele kriimustusi ega triipe. Tänu mikrokiudstruktuurile on tootel kahekordne jõud vee imamisel ja mustuse kogumisel, muutes puhastamise kiiremaks ja tõhusamaks. Ideaalne akende, armatuurlaua, kokpiti, puutetundlike ekraanide, istmete, plastpaneelide, peeglite ja muude auto sisepindade puhastamiseks. Usaldusväärne mikrokiud ei kahjusta õrnu pindu, nii et saate seda julgelt kasutada mitmesuguste sõidukite interjöörides. Mikrokiu eriline struktuur vähendab bakterite kasvu, mis tähendab, et teie auto on puhas ja värske. Pärast kasutamist saab mikrokiudu kergesti pesta käsitsi või pesumasinas, säilitades selle tõhususe pikaks ajaks.


Mikrokiust kuivatusrätiku mõõdud 30x40 cm.


Asendamatu abivahend nii kere kuivatamisel kui ka poleerimisel ja vahade pealekandmisel, tagades värvipinnale täiusliku läike ja ohutuse. Kõrgeima kvaliteediga mikrokiust valmistatud rätikut iseloomustab selle pehmus, 600g/m2 tihedus ja erakordne imamisvõime, mis võimaldab teil oma sõidukit kiiresti ja tõhusalt kuivatada, jätmata triipe või kriimustusi.
Sobib suurepäraselt sõiduki kuivatamiseks, samuti toimib hästi värvikatte poleerimisel pärast vahatamist, et tagada veatu välimus ja kauakestev kaitse. Kiiresti kuivavad kiud.


Kuivatusrätik sobib suurepäraselt mitte ainult professionaalsetesse Auto Spa salongidesse, vaid ka kodugaraažidesse. Pärast auto pesemist puutevabades autopesulates eemaldab rätik kiiresti kogu jääkvee, jättes värvkatte ilma triipude ja märkideta.