Keraamiline kaitse GYEON Qý CanCoat EVO 200 ml

Keraamiline kaitse GYEON Qý CanCoat EVO 200 ml

Keraamiline kaitse GYEON Qý CanCoat EVO 200 ml

kood: S182-670278

  • Hind
    39,00 €
    49,90 €

Andmed

SKU

S182-670278

Tootja

Gyeon

kaubamärk

Gyeon

Kirjeldus

Lihtsalt pritsi toodet kaasa pandud mikrofiiberlapile ning eemalda üleloogine toode, saavutamaks suurepärane läige. Täpselt nii lihtne on paigaldada Q² CanCoat EVO keraamilist kaitset! Nüüd on EVO variant veel vastupidavam ja lihtsamini paigaldatav SiO2 keraamiline kaitse.


Toote suurus: 200 ML Pakend sisaldab: Q² CANCOAT EVO / 3 Pritsi / Mikrofiiberlapp / Uksekleepse Toote kulu: 10-15ml/autole PH tolerants: 2-11 Kestvus: kuni 12 kuud / 12kkm


LIHTNE & EFFEKTIIVNE Q² CanCoat EVO on üks lihtsamalt paigaldatav keraamiline kaitse. See on ühtlasi ka suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega keraamika. 200ml suuruses pudelis on võimalik autot korduvalt üle teha keraamilise kaitsega. Pole garaazi? Pole probleemi! Kõiki EVO keraamilisi kaitseid saab paigaldada välitingimustes. Tuleb leida stabiilne keskkond, toodet ei tohi kasutada otsese päikse käes ning jälgida ilmateadet! Keraamiline kaitse ei tohi saada märjaks esimesed 12 tundi pärast paigaldust. Head tavad ja pro-soovitused Q² CanCoat EVO on väga mitmekülgne keraamiline kaitse. Toodet on võimalik paigaldada värvile, plastikule, velgedele, metallile, karbonfiibrile või PPF/vinüülile. See on eraldiseisev toode kuid sobib ka lisakeraamika kihiks. Toodet ei tohi kunagi otse värvile spreitada, tööta väikestes osades et vältida probleeme.